BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. tammikuuta 2014

Sumuisa sunnuntai

Tänään kävin ratsastamassa Taavin. Ulkona oli sen verran hyvä ilma,että kentällä pystyi menemään sekä lisäksi Liina oli kentällä jo valmiiksi  kuvailmessa Essiä joten suunnattiin Taavin kanssa myöksin kentälle. Mentiin ehkä vajaa tunnin verran suht rennosti.

Alussa tuntui,ettei mistään oikein tunnu tulevan mitään ja Taavi oli hiaman tahmeahkon tuntuinen. Kestää kyllä vielä varmaan hetken ennen kuin opin kunnolla Taavia tuntemaan sekä ratsastamaan, Taavi on ehkä melkeinpä kuin Divan vastakohta tietyissä asioissa,  noh hiljaa hyvä tulee! :) 

Työstin alkuun jonkin aikaa käynnissä siirtymisillä, suunnanmuutoksilla sekä ihan vain ympyrällä. Ravissa jatkoin pitkälti saman kaavan mukaan. Ravissa Taavi oli edelleen hiaman raskaan oloinen ja jallalla sai ratsastaa kunnolla eteen, kumminkin pikkuhiljaa se siitä alkoi vetreytymään eikä ollut loppuunpäin niin raskaan tuntuinen. En ottanut laukkaa tällä kertaa ollenkaan, työstin vain ravissa sen verran,että hevonen tuntui hyvältä ja päätin tällä kertaa lopettaa siihen! Loppuunpäin Taavi liikkuikin hiaman rennommin :)

Loppukäynnit käytiin Taavin kanssa vielä kiertämässä metsäpolulla! Erityisesti olen nyt tykästynyt Taavin kilttiin ja rauhalliseen luonteeseen, se ei paljon turhista hötkyile! Taavin kanssa varmasti uskaltaa myös artukaisten "maastoissa" kierreillä , saa nähdä koska päästään citymaastoilemaan! :)

Iso kiitos Liinalle kuvista! Kiva saada nyt pitkästä aikaa blogia himan eloisammaksi uusien kuvien myötä! Liikuttelen Taavin nyt myös huomenna sekä tiistaina, palaillaan :)


2 kommenttia:

  1. Me lähetään mielellään Harrin kanssa maastoon seuraksi! Kunhan tulis lunta et olis vähän valosampaa tai sit täytyy yrittää sopia joku päivä kun ehditään valosaan aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee! joo täytyy sopii joku päivä, vaiks joku vklp ni ehtii valosaan aikaan! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016