BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. huhtikuuta 2017

Kevätkauden avaus!

Kyllä pienen ihmisen elämä osaakin olla kiireistä. Arki pyörii kodin,työpaikan ja tallin välissä juosten. Töiden jälkeen olen käynyt suoraan tallilla josta kotiudun yleensä vasta ilta myöhäsellä ja tästä syystä blogikin on pitänyt pientä hiljaiseloa, aika ei vain  yksinkertaisesti ole riittänyt. Tänään kumminkin mulla oli töistä vapaapäivä joten aika onkin kerrankin riittännyt vaikka ja mihin. Kävin päivällä jo ratsastamassa kaksi hevosta ja touhusin muutenkin tallilla kaikessa rauhassa ilman minkäänlaista kiirettä. Ilmat ovat kyllä suosineet, tänäänkin mittari näytti +10 astetta ja kun kentälle porotti suoraaan aurinko tuli ihan hupparilla ratsastaessa kuuma.. kesä tulee!  Näin vapaapäivän ratoksi ehdin myös vihdoin ja viimein päivittää blogin puolelle hevoskuulumiseni.

Pari viikkoa sitten lauantaina Essi lähti seurakseni tallille kun päästiin Minkun kanssa korkkaamaan kenttäkausi! En tiedä, olinko minä vai hevonen enemmän innoissaan tästä ulkokauden auvauksesta mutta niin siistiä aina hallikauden jälkeen päästä korkkaamaan ulkokausi! Vaikkakaan mulla ei vielä ole kyllä ehtinyt tulla kyllästymistä maneesissa ratsasteluun toisin kuin aina joskus aikaisempina vuosina :D Glitterin kanssa kun asuttiin maneesittomalla tallilla kentällä mentiin oli keli mikä tahansa. Nyt vielä odotellaan sitä,että maneesista kannetaan esteet ulos ja päästään pihalle hyppelemään. 

Odotin Ministerin olevan tuolla kertaa normaalia villimpi näin ensimäistä kertaa ulkokentällä mutta eipä tuo edes villiintynyt. Kaikenkaikkiaan Ministeri toimikin oikein kivasti,oli sopivan reipas ja rento!

Eilen meillä olikin hyppäri joten palaillaan seuraavaksi toivonmukaan piakkoin sen merkeissä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016